Innertouching

Aura Healing / Reading

Healing

Letterlijk betekent het woord healing ‘genezing’. Bij een healing wordt er gekeken of er zich in de aura of chakra’s blokkade’s bevinden, De aura is het energieveld dat om iedereen heen zit en een chakra is een informatiebron van ons lichaam.

aurahealing_1

Als er zich een blokkade bevindt, stroomt de energie in het lichaam niet optimaal, waardoor we niet lekker in ons vel zitten. Bij een healing worden de blokkades opgeruimd waardoor de energie in en om ons lichaam weer doorstroomt en je meer in contact komt met jezelf.

Reading

Een reading gaat een stap verder dan een healing. Bij een reading worden de aura’s en chakra’s gelezen. Daarin zit enorm veel informatie b.v. waar gevoelens van angst, boosheid en verdriet vandaan komen.

Tijdens de behandeling worden de blokkades die zich in de aura of chakra’s bevinden zichtbaar gemaakt en besproken. Bij een reading komt informatie naar boven die gebruikt kan worden tijdens een healing.

Een Aura-Healing of Reading duurt ongeveer een uur. Tijdens de behandeling zit de client op een stoel en er is weinig lichaamlijk contact. Na een healing voel je je ontspannen en heb je het gevoel weer veel energie te hebben. Een healing kan ook helpen om fysieke en mentale klachten te verminderen.

Het spreekt voor zich dat er klachten zijn die niet door een Healing of Reading te genezen zijn maar waarvoor een arts geraadpleegd dient te worden.